Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PONUDA AUTOMATA

PONUDA

Želimo da Vas obavestimo da posedujemo veći broj automata za samoposluživanje, najnovijih savremenih tehnologija, vodeće Italijanske  firme NECTA-ZANUSSI, kao i ostalih vodećih marki. Automati su pod potpunom sanitarnom i opšte-tehničkom kontrolom, koriste kvalitetne sirovine i prečišćenu vodu, što garantuje kvalitetno i sigurno konzumiranje. Besplatno Vam dajemo na upotrebu potreban broj automata za posluživanje toplih napitaka. Na Vama je samo da obezbedite odgovarajuće priključke na električnu i vodovodnu mrežu, a naši stručnjaci i serviseri će redovno snabdevati automate potrebnim sirovinama i brinuti za bezbedan rad.

U Vašem interesu je da  Vašim zaposlenima i gostima omogućite konzumiranje vrlo kvalitetnih napitaka. Na nama je da vam, za vaš poslovni prostor, proizvodni pogon, izložbeni salon ili slično, ponudimo najbolje rešenje.

Priključite se  timu zadovoljnih korisnika naših usluga slanjem popunjene prijave za instalaciju ili putem telefona, kako bi smo u ličnom kontaktu uspostavili partnerske odnose.

Pogledajte našu ponudu vending i snack aparata:

 
   
   

Rheavendors

SAGOMa

SAGOMA

   

ALICE CLUB

Copy_2_of_aliceclub-incontro-grande

INCONTRO